Telefonszám
42/502-148
Sándor és Nagy Kft.
DiscoCenter, rendezvénytechnika
4400 Nyíregyháza, Váci MIhály u. 41.
    Ma Arnold, Levente napja van. Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat
Fórum
Feliratkozás hírlevélre

 
 
Gyorskeresés
Regisztráció Elfelejtett jelszó


TERMÉKKATALÓGUS » DJ Eszközök » DJ Lejátszók CD / DVD / MP3

  XDJ 1000

A digitális DJ-k újradefiniálhatják a lehetőségeiket az XDJ-1000-rel, a digitális, USB-s, rekordbox-ready lejátszók sorozatának új tagjával. Az első Pioneer DJ termék, ami érintőképernyőt kapott, ismerős club elrendezésű, Pro-DJ lehetőségekkel teletűzdelve. Az XDJ-1000 a hálószobától a DJ fülkéig tökéletes társad lehet!

A nagy, teljes színskálájú LCD érintőképernyő intuitív vezérlést ad a DJ keze alá, interaktív felhasználói felülete külön fülekkel rendelkezik böngészéshez, lejátszáshoz és előadáshoz ? a DJ-k teljes fegyvertárát felsorakoztatva. Ez a termék rengeteg képességet örökölt a csúcsmodell CDJ- 2000NXS-tól, mint a 206mm-es jog-tárcsa, Slip Mode, Kvantizáció és Beat Sync. Ráadásul a vadonatúj kvantizált ütem-ugrással, és loop-move funkciójával a DJ spontán ugorhat 1, 2 vagy akár 4 ütemet is egy loop-on belül.

Az XDJ-1000 forradalmasítja a böngészést: A DJ használhatja a Querty elrendezésű képernyő-billentyűzetet, hogy keressen keresőszóra, és görgesse a képernyőn a találatokat a jog-tárcsa segítségével. A DJ analizálhatja és előkészítheti a zenéit a rekordbox-on belül (PC/Mac), vagy a rekordbox appon keresztül (iOS/Android), és az XDJ-1000 egy pillanat alatt megmutat olyan információkat, mint a Wave Zoom, Beat Counter, Phase Meter és Key Analysis ? miközben azonnali hozzáférést enged az előre beállított loop-okhoz és Cue-khoz. Sőt, a DJ színkóddal láthatja el a lejátszási listáit, amilyen színnel az XDJ-1000 meg is világítja az USB drive-ot, hogy mindig tudja az előadó, melyik szett fut.

Az XDJ-1000 az első Pioneer DJ lejátszó, amiben ? a kor követelményeinek megfelelően ? már nincs CD olvasó, de tudja mindazon funkciókat, mint bármelyik CDJ szett. És még a Pioneer KUVO közösségi rendszerével is kompatibilis, így a DJ élő zeneinformációkat

AZ XDJ-1000 FŐ TULAJDONSÁGAI

1. Nagy, teljes színskálájú érintőképernyő, intuitív kezelőfelülettel

A 7 colos, teljes színskálájú LCD érintőképernyő ösztönösen vezérelhető a DJ által, fantasztikus kreativitásra adva lehetőséget. A GUI három részre van osztva: Keresés, Lejátszás, Előadás, így a DJ erőfeszítés nélkül mindig azt láthatja, amit szeretne, anélkül, hogy túlzsúfolttá válna a képernyő
2. Gyorsabb keresés Querty billentyűzettel, és keresőszavas kereséssel

A kereső funkció minden eddiginél gyorsabb, hiszen egy Querty billentyűzet áll a rendelkezésünkre, és görgethetünk is a Jog-tárcsával, vagy a képernyőn is. Sőt, a DJ még választhat is, hogy jelenjenek meg a zenék: lista, albumborító, vagy egyéni nézetben


3. Professzionális lehetőségek, mint például az ÚJ Quantized Beat Jump/Loop Move
Az XDJ-1000 az etalon CDJ-2000NXS rengeteg képességét megörökölte, mint például a Pro DJ Link-et, amivel egy forrást akár négy eszközre továbbíthatunk LAN segítségével.
ÚJ! Kvantizált ütem-ugrás: A DJ 1,2 vagy 4 ütemet ugorhat előre vagy hátra a jelenlegi lejátszási ponttól.
ÚJ! Kvantizált loop: Miután a DJ létrehoz egy loop-ot, 1,2 vagy négy ütemmel előre-hátra lehet navigálni, a loop-on belül
Auto Loop és Cue: A DJ azonnal aktiválhat loop-okat, amiket a rekordboxban készített elő.
Kvantizálás: A zene ütemrácsát használva segít, hogy a loop és a cue mindig a zenével összhangban indulhasson el.
Beat Sync: Megnézi a rekordbox ütemrácsokat, akár négy csatlakoztatott lejátszón, és a fő deck-hez igazítja őket.
Slip Mode: csendesen folytatja a loop, scratch, vagy visszafelé lejátszás alatt a fő zene lejátszását, és amikor a DJ végez, onnan folytatja a lejátszást.
Tűkeresés (Needle search): A DJ a szalagon végighúzott ujjával tud keresni egy zeneszámon belül, mintha csak bakelitet használna
Active Loop: A DJ a rekordboxban létrehozhat aktív loop-ot a zeneszámok végén, hogy nehogy megint rajtakapják, ha nem figyel!

4. Kibővített rekordbox zeneinformációk, hogy könnyebb legyen a keresés, és a keverés

A DJ-k analizáltatják a zenéiket a rekordboxban, és az XDJ-1000 nagy kijelzője mutatja is a fontos információkat:
Wave display, Wave Zoom: A színkódolt hanghullám-kijelzés még ötször olyan mélyre zoom-olható, hogy még precízebb loop-okat és cue-t lehessen definiálni
Beat Countdown (Ütem-visszaszámláló): A DJ rekordbox-szal megjelölhet kulcspontokat egy zenében, amihez az XDJ-1000 visszaszámol, akár 64 ütem távolságból is.
Phase Meter (fázismérő): Mutatja az ütem pozícióját, így a DJ egy pillantással össze tudja hasonlítani, hogy a fő deck-től mennyivel tér el.
Key Analysis Indicator (Kulcs analízis-kijelzés): a közúti lámpák rendszerével mutatja a kereső, hogy a rekordbox szerint melyik zenének a zenei kulcsa kompatibilis az éppen játszottal, így harmonikusabb mixeket lehet játszani

5. ?Saját beállítások? (My Settings) funkció, mint pl a színkódos megvilágításu USB drive

A DJ-k kiválaszthatják a kedvenc beállításaikat rekordboxban ? Kvantizáció, Master tempo, stb ? és az XDJ-1000 automatikusan letölti azokat. Ráadásul színnel jelölheti meg a DJ a lejátszási listáit (pl piros a techno, kék a d&b), és az USB port abban a színben világít, amit előre betápláltunk, így könnyebb a deck-eket átlátni.
6. A profi megjelenítési beállítások otthon és a klubban is ismerősek lesznek

Az XDJ-1000 az etalon CDJ-k kialakítását tükrözi, a DJ tökéletesítheti a szettjét otthon, és gond nélkül átviheti a klubba ezeket. A 206mm-es jog-tárcsa pont akkora, mint a CDJ-2000NXS-on, így a DJ számára ismerős lesz.

7. A DJ betölthet és kereshet zenéket WiFi-n, vagy USB-n keresztül is

Az USB kulcsok mellett a DJ PC-ről, mobileszközökről, és laptopokról is tölthet be rekordboxban előkészített zenéket, csak össze kell kapcsolni az eszközöket egy USB kábellel, és a lista már böngészhető is a képernyőn. Sőt, az USB-vel rákötött mobileszközök még töltődnek is közben.

Egyéb lehetőségek

- Teljes MIDI-kompatibilitás
- Serato DJ HID támogatás 2014 végére tervezve
- Beépített automatikus kikapcsolás funkció

Playable media iPhone/iPod touch, Android phone etc
USB storage devices(flash memory/HDD etc)
Computers (Mac/Windows PC)
Playable file MP3, AAC, WAV, AIFF
(iOS version of rekordbox?: MP3 and AAC only)
USB storage support file systems FAT, FAT32, HFS+
Frequency response 4 Hz ~ 20 kHz
S/N ratio 115 dB or more
Total harmonic distortion 0.003 % or less
USB ports USB A port x 1, USB B port x 1
Audio output ports AUDIO OUT (RCA) x 1, CONTROL(?3.5 mm mini plug) x 1
Other ports LAN(100Base-TX)x 1
Audio output voltage 2.0 Vrms
Electricity consumption 21 W
Max external dimension
(W x D x H) 305 x 382.5 x 110 mm
Weight 3.3 kg


Ár: 0 Ft


Kezdőlap | Hírek | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat Sándor és Nagy Kft. - Minden Jog fenntartva! - design & code by