Telefonszám
42/502-148
Sándor és Nagy Kft.
DiscoCenter, rendezvénytechnika
4400 Nyíregyháza, Váci MIhály u. 41.
    Ma Adél napja van. Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat
Fórum
Feliratkozás hírlevélre

 
 
Gyorskeresés
Regisztráció Elfelejtett jelszó


Hírek

Pioneer DJ XDJ-RX

ÁTTEKINTÉS

A XDJ-RX, egy DJ konzol, amely tartalmaz két külön digitális lejátszót, keverőt és egy 7"-os LCD kijelzőt. Az egyedi tervezésű DJ rendszer célja, hogy a felhasználók a népszerű Pioneer rekordbox ™ zenei szoftvert használják, amely lehetővé teszi a DJ-knek, hogy laptop nélkül is könnyedén tudjanak zenélni egy usb eszközről. A XDJ-RX rendelkezik egy 7-hüvelykes LCD képernyővel, amelyen elfér minden információ, beleértve a hullámformák egyidejű megjelenítését. A készülék természetesen hozza a Pioneer jól ismert, profi funkcióit, ideértve a HOT CUE-t, BEAT EFFECT-et, SOUND COLOR FX-et és egy újat a LOOP SLICE-t.

LCD KIJELZŐ

A XDJ-RX egyik fő jellemzője a nagy felbontású 7 colos LCD kijelző. Amely az eszköz központjában közepén felül található és egy csomó információt olvashatunk le róla.

Browse Screen - Megjeleníti a csatlakoztatott USB eszközön a lejátszási listákat, előadókat, számcímeket és mappákat.
Wave and Wave Zoom – Lejátszás közben az aktuális zene teljes hullámformáját láthatjuk. A hullámformák felbontása változtatható egy potméterrel, amellyel 5x tudunk belenagyítani az adott zenébe.
Beat Count – Pontosan mutatja az ütemek számát a beállított pontig.

FŐ FUNKCIÓK

Az XDJ-RX elrendezése hasonló, mint amit eddig megszokhattunk a pioneer termékektől. Hasonló funkciók, könnyű kezelhetőség. 

Beat Sync – Ennek a funkciónak segítségével a felhasználók azonnal egy sebességre hozhatják a zenéket, ütemeket.
Quantize – Ennek a funkciónak köszönhetően a cue pontok és a loopok tökéletesen ütemre illeszkednek. A quantize funkció biztosítja. hogy a cue pontok pontosan és automatikusan a szinkronizált ütemeken legyenek, valamint csökkenti a kézileg beállított loopok hibáit.
Slip Mode – Amikor aktiválva van, a zene némán folytatódik loop lejátszás közben, így valós időben folytatható a szett egy scratchelés vagy reverse után is.
Beat Effects és Sound Color FX – A Beat Effects nyolc különböző hatást tartalmaz (Delay, Echo, Spiral, Reverb, Trans, Flanger, Pitch and Roll). A kontroller 4 Sound Color FX-et is tartalmaz (Noise, Gate/Comp, Crush és Filter), amelyek tovább effekt kombinációkat eredményez.
Loop Slice (új) Elkülöníti a loopokat négy részre, és lehetővé teszi az elkülönülő részek ismételt lejátszását.
Hot Cue – Lehetővé teszi a zene azonnali visszajátszását egy előre beállított ponttól. A lejátszón 4 különböző Hot Cue pontot lehet beállítani
Auto Beat Loop – Automatikusan egy sebességre hozza a lejátszani kívánt loopot az éppen lejátszott zenével.

RECORDBOX

Hasonlóan az iTunes-hoz, zenei listákat hozhatunk létre, minden indításkor az új zenéinket felkutatja, rendbe rakja, kategorizálja, stb.. De ezen kívül a fontosabb DJ funkciók is elérhetőek a lejátszók nélkül, megadhatunk és eltárolhatunk CUE pontokat, loop pontokat és az össze ID3 információt megadhatjuk. Mivel a szoftver előre analizálja a zenéket, ezért exportálás után az USB-ről a lejátszók azonnal megjelenítik a zenék hullámformáját és a beállított pontokat, loopokat. Ez oda visszaműködik, ha a lejátszón tároljuk el a pontokat, a rekordbox utólag ugyanúgy felismeri, és már tökéletesíthetjük is a félrenyomott loopokat ha erre szükség van. 

SOKOLDALÚSÁG

Az XDJ-RX két usb portal is rendelkezik, hogy több forrásból is használható legyen. Ezen kívül képes rögzíteni a szettet wav formátumban a rá csatlakoztatott usb eszközre.
Maximális a sokoldalúság, hiszen a keverő akár külön mixerként is használható, akár lemezlejátszók, akár cd játszókhoz.

TOVÁBBI FUNKCIÓK

MIDI Kontrol – A dj szoftvereket is vezérli, tehát akár laptopról is használható.  Kompatibilis a Native Instruments TRAKTOR® PRO2 DJ Software-el.
My Settings – A funkció beállításokat a lejátszó le tudja menteni iPhonera, iPadre, iPodra vagy egy pendrivera. A további kényelem érdekében különböző beállításokat lehet alkalmazni a dropbox applikációban vagy programban, például hogy egyszerűen váltson beállításokat, ha más eszközhöz csatlakozunk. (CDJ-900NXS vagy CDJ-2000NXS)
Traffic Light – Kihasználva a multi-player PRO DJ LINK kapcsolatot, egy zöld fény jelzi, hogy az éppen beállítás alatt álló zene, megfelelő összhangban van e az éppen játszott zenével.
Active Loop – Automatikusan elindítja az előre beállított loopot, ha a zene aktuális ponthoz ér.
Auto Standby – Érzékeli, hogy aktív e az eszköz és, hogy van e bemenő jel, automatikusan készenléti módba helyezi az eszközt, ha semmilyen jelet nem érzékel az eszköz.

https://youtu.be/coYP7YR7M9o
Kezdőlap | Hírek | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat Sándor és Nagy Kft. - Minden Jog fenntartva! - design & code by