Telefonszám
42/502-148
Sándor és Nagy Kft.
DiscoCenter, rendezvénytechnika
4400 Nyíregyháza, Váci MIhály u. 41.
    Ma Valter napja van. Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat
Fórum
Feliratkozás hírlevélre

 
 
Gyorskeresés
Regisztráció Elfelejtett jelszó


Üdvözöljük a Sándor és Nagy Kft oldalán !

A Sándor és Nagy Kft. 1995. óta tevékenykedik a szórakoztatóipar, azon belül is a szórakoztató-elektronika területén. Tevékenységünk sokrétű, a professzionális hangtechnikai berendezések, effektgépek, speciális fénydekorációk, modern led- technológiák  és a hozzákapcsolódó kereskedelem és szervízszolgáltatás mellett, kül- és beltéri rendezvényekhez kapcsolódó hang-, fény- és vizuáltechnikai szolgáltatás biztosítását vállaljuk.

A vállalkozás működésének kezdeti időszakában alapvetően a gyártáson volt a hangsúly, amellyel kiemelkedő piaci pozíciót tudtunk elérni, a boltokban többek között az általunk előállított, legyártott termékeket forgalmazták. Később- a távol-keleti piacok megnyílásával- a termékek gyártása háttérbe szorult. Mindeközben egyre nagyobb lett az igény arra, hogy a rendezvények XXI. század modern elvárásainak megfelelően megszervezett és technikailag kivitelezett, "profi" rendezvények legyenek. A gyártás visszaszorúlása mellett a vállalkozás bevételeinek döntő többsége 2002. óta nem a cég által előállított termékek kereskedelméből, hanem a szolgáltatások nyújtásából, illetve a cég tulajdonában lévő hang-, fény-, vizuál és színpadtechnikai eszközökel nyujtott technika igények kiszolgálásából tevődik össze.

A vállalkozás igyekszik a helyi és az ország más területeiről érkező igényekhez igazodni, így folyamatosan bővítjük a rendezvények technikai hátterét biztosító szolgáltatásainkat, lehetőségeinkhez mérten az aktuálisan legmodernebbnek számító eszközökkel, technikával. Ennek megfelelően színházak, művelődési házak, iskolák és egyéb események rendezvényeinek technikai kiszolgálásán felül a hang- és fény-, valamint a vizuáltechnikai eszközök (video projektorok, vásznak) kiépítésén túl színpadfedések szolgáltatását is vállaljuk. A vállalkozás ezzel olyan komplex, kereskedelemtől a szolgáltatásig kiterjedő céggé fejlődött, amellyel nemcsak a régióban, hanem országos szinten is meghatározó, vezető piaci pozíciót ért el a szakmában.

A cég fõ tevékenységei közzé sorolható: 

  • Hang és Fényrendszerek kiépítése, forgalmazása
  • Rendezvények technikai kiszolgálása (Hang, Fény, Színpad stb)
  • Rendezvény technikai eszközök szolgáltatása, (a házibuli eszközöktől kezdve, a profi profeszionális készülékekig) 
  • Hangtechnika, fénytechnika, Színpad, vizuáltechnika eszközök (video projektorok, vásznak, LED fal), színpad fedések. 
  • Használt készülékek bizományos értékesítése 
  • Szervízszolgáltatás, hangszorók javítása. 
  • Technikai segítségnyújtás 
     


Kezdőlap | Hírek | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat Sándor és Nagy Kft. - Minden Jog fenntartva! - design & code by