Telefonszám
42/502-148
Sándor és Nagy Kft.
DiscoCenter, rendezvénytechnika
4400 Nyíregyháza, Váci MIhály u. 41.
    Ma Adalbert napja van. Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat
Fórum
Feliratkozás hírlevélre

 
 
Gyorskeresés
Regisztráció Elfelejtett jelszó


TERMÉKKATALÓGUS » DJ Eszközök » DJ kontroller

  Pioneer DDJ-SX-N

 A Pioneer DDJ-SX gyakorlatilag a DDJ-SR nagytestvére. A 2012 novemberében megjelent kontrollert a Pioneer kifejezetten a Serato szoftverrel való használathoz optimalizálta. A kontrollerrel 4 csatornán és 4 deck-en mixelhetünk, dual deck funkcióval kiegészülve, ezeket egy-egy gombbal választhatjuk.

 

Kezelőfelület:

Ha elsőre ránézünk, egyből láthatjuk a Pioneer kontrollerek többségére jellemző kialakítást. A deckek-nél egyáltalán nem törekedtek szimmetriára, mindkét deck teljesen egyforma, a gombok, faderek és egyebek elrendezését tekintve. Ez még inkább azt az érzetet kelti, mintha külön CD lejátszón mixelnénk.

A jogtárcsák természetesen érintés-érzékenyek, és nagy felbontásúak, ettől is keltenek nagyon határozott érzetet. Elég bőkezűen bántak a loop-ok vezérlésére szánt kezelő szervekkel, de az effektezésre is adtak oldalanként négy gombot négy potival. Mindkét oldali effektpanelt aktiválhatjuk egyazon csatornára, az FX1-FX2 gombbal a csatornák tetején. A jogtárcsa alatt találjuk a loop-ok vezérlésére szánt részt. Azonnal szembetűnik a  deck-enkénti 8, nyomásérzékeny ütőpad, amely 4 alap funkcióval használható (Hot Cue, Roll, Slicer, Sampler). Ezektől jobbra láthatjuk a hét további, loop-ok vezérlésére szánt gombot. A play, cue, sync, shift, illetve a jog mód választó gombok pedig ma már alap dolgok egy ilyen eszköznél, ám extraként kapunk érintős keresőt (needle search) is.

Középen jutunk hozzá a csatornánkénti három sávos EQ-hoz, gain-hez és filterhez. A Serato-ban történő böngészéshez, zeneválasztáshoz pedig, egy potmétert és hat gombot kell használnunk. Került rá természetesen egy masterhangerőt, fejhallgató arányt és monitor hangerőállítást vezérlő potméter is.

 

Backpanel:

Balról jobbra haladva ide szerelték a következőket: Masterkimenetet jó minőségű szimmetrikus XLR aljzattal, egy második masterkimenetet aszimmetrikus RCA-n illetve egy boothkimenetet 6.3 TRS (szim. Jack) csatlakozóval. Tovább haladva a bemeneteket találhatjuk. Az egyes és kettes csatornára RCA-n köthetünk eszközöket, mikrofon- vagy vonal-szinten. A hármas és négyes csatornán szintén találunk vonal RCA-t de választhatunk mikrofonbemenetet is, a hármason egy XLR-Jack kombós, a négyesen egy Jack aljzaton keresztül. Itt helyezték el továbbá a földelési csavart, a kensington zárat, az USB csatlakozót, a kikapcsoló gombot és a tápcsatlakozót.

 

Frontpanel:

Elöl van többek közt, a fejhallgató kimenet és hangerő szabályzója (3.5 és 6.3 Jack). Itt állíthatjuk a cross fader karakterét, illetve az egyes csatornák bemenetét is itt kapcsolhatjuk attól függően, hogy melyiket használjuk éppen. 

 

Rendszerkövetelmény:

-Windows: Windows 7

32-bit: (CPU) 2.0 GHz Core 2 Duo, (Memória) 2GB

64-bit: (CPU) 2.4 GHz Core 2 Duo, (Memória) 4GB

-Mac: Mac OS X 10.7.4/10.6.8

32-bit: (CPU) 2.0 GHz Core 2 Duo, (Memória) 1GB 

64-bit: (CPU) 2.4 GHz Core 2 Duo, (Memory) 4GB

-Képernyő felbontás: 1,280 x 720 vagy magasabb 


Ár: 0 Ft


Kezdőlap | Hírek | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat Sándor és Nagy Kft. - Minden Jog fenntartva! - design & code by