Telefonszám
42/502-148
Sándor és Nagy Kft.
DiscoCenter, rendezvénytechnika
4400 Nyíregyháza, Váci MIhály u. 41.
    Ma Csilla, Noémi napja van. Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat
Fórum
Feliratkozás hírlevélre

 
 
Gyorskeresés
Regisztráció Elfelejtett jelszó


TERMÉKKATALÓGUS » DJ Eszközök » DJ kontroller

  Pioneer DDJ-ERGO-V

 Pioneer DDJ ERGO-Limited

 

A Pioneer DDJ ERGO vezérlő újabb, fehér színű változata, limitált kiadás. A Pioneer DDJ ERGO Limited (más néven Pioneer DDJ-ERGO-V) egyszerűbbé teszi a fellépéseket, de a funkciók és a hangminőség tekintetében nem ismer kompromisszumokat. A hordozható kialakítás és az egyszerű USB kapcsolat a számítógéphez, amely egyúttal a Pioneer DDJ ERGO Limited áramellátásáról is gondoskodik, az igazán hordozható és kényelmes, mégis professzionális eszközök közé sorolja a Pioneer DDJ ERGO Limited controllert.


Minden fő vezérlő és effekt intuitívan van elhelyezve a Pioneer DDJ ERGO Limited kezelőfelületén, így csupán egy gombnyomásra van szükség a használatukhoz. A Pioneer DDJ ERGO Limited gyorsan elérhető funkciói közé tartozik például a 4-deck vezérlés, a filterek, az effektek, a Hot Cue-k és a sample bankok loop sampling-el is.


A Pioneer DDJ ERGO Limited -hez tartozék a TRAKTOR 2 LE szoftver, amivel azonnal scratch-elhetsz, mixelhetsz és remix effekteket használhatsz a zene és videó szettedhez, annélkül, hogy meg kellene vásárolnod a szoftver frissítését a teljes verzióra.


A Pioneer DDJ ERGO Limited használatával a 4-deck-es autosync-en túl azonnal hozzáférsz 8 sample-hez és a smart loop funkcióhoz is. A 4-deck-es vezérléshez természetesen erre alkalmas szoftverre van szükség (például a Traktor Pro 2 szoftverre kell upgrade-elni az LE verziót), viszont a készülék támogatja a Serato DJ Intro szoftvert is, amely ingyenesen letölthető.

A Pulse Control funkciónak köszönhetően a Pioneer DDJ ERGO Limited kezelőfelületén mindig látható, hogy mely funkciók vannak bekapcsolva a szoftverben, mennyire pontos a sebesség és melyik track van betöltve.

Specifikáció:
- a MIDI kimenetnek köszönhetően a Pioneer DDJ ERGO Limited kompatibilis, szinte valamennyi DJ software-el. 
- 115mm-es professzionális JOG tárcsa
- A professzionális Pioneer keverőkkel megegyező audio áramkör a Master kimeneten a jó hangminőség érdekében.
- Laptop dokkoló kialakítás, hogy minél kisebb helyen elférjen a laptopod, míg a Pioneer DDJ ERGO Limited vezérlőit használod.
- a Pioneer DDJ ERGO Limited lábai eltávolíthatóak, így használható fektetve és döntve is. 
- „P-LOCK Fader Cap”, amely megakadályozza, hogy a csatorna fader-ek, vagy a crossfader potméter kupakja leessen fellépések közben.
- vonalszintű (LINE) és mikrofon bemenet
- beépített audio interface (hangkártya)


Ár: 149.900 Ft


Kezdőlap | Hírek | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat Sándor és Nagy Kft. - Minden Jog fenntartva! - design & code by