Telefonszám
42/502-148
Sándor és Nagy Kft.
DiscoCenter, rendezvénytechnika
4400 Nyíregyháza, Váci MIhály u. 41.
    Ma Valter napja van. Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat
Fórum
Feliratkozás hírlevélre

 
 
Gyorskeresés
Regisztráció Elfelejtett jelszó


TERMÉKKATALÓGUS » DJ Eszközök » DJ kontroller

  Pioneer DDJ-1000

 

AZ ÚJ REKORDBOX DJ-ÉLMÉNY


Használja ki a rekordbox dj továbbfejlesztett új funkcióit a dedikált 4 csatornás DJ vezérlőnkkel. A zászlóshajó NXS2 modellektől örökölt professzionális elrendezést hordozható, kompakt megoldás partik és rendezvények előadásához. A DDJ-1000 vadonatúj nagyfelbontású LCD képernyőket tartalmaz minden kormánykeréken, amely lehetővé teszi, hogy a szemed intuitív módon a fedélzeten maradjon.

Folyamatosan válassza ki azokat a számokat, amelyeket nem tartott kompatibilisnek a rekordbox dj új Kapcsolódó számok funkciójának köszönhetően. Hozd kreatív hangulatot az előadásokhoz a 14 Beat FX segítségével - beleértve négy új verziót is -, és azonnal kiváltsd a Hot Cues, Loops és még sok más funkciót a 16 sokszínű Performance Pad segítségével.


JOG KIJELZŐ

Testreszabható színes LCD On Jog A kijelzők az egyes kormánykerék közepén találhatók. Csak a szükséges információkat tárja fel. Legyen az BPM, hullámforma, lejátszási pozíció vagy Hot Cue és Loop pontok ..


KLUBSTÍLUS-ELrendezés

Erre a DJ vezérlőre való áttérés a klasszikus CDJ és DJM zászlóshajó felszereléstől örökölt, jól ismert kerekeknek és elrendezésnek köszönhetően. Ennek eredményeként a rekordbox dj használata a DDJ-1000-gyel ugyanolyan érzés, mint az USB-meghajtókról NXS2 beállítással történő lejátszás.


JAVÍTOTT MAGVEL FADER

Nagyon tartós, több mint 10 millió mozgáshoz, az új MAGVEL FADER megkönnyíti a bonyolult teljesítményt. Ráadásul a kormánykerék és a crossfader kifinomult szoftveres feldolgozása jelentősen csökkenti a késleltetést, így a karcolás sokkal intuitívabb, mint valaha.


vadonatúj FX

Négy új Beat FX, Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle és Low Cut Echo címmel adhat textúrát szettjeihez, valamint a DJM-sorozat keverőinek 10 legnépszerűbb Beat FX-jével. A DDJ-1000 négy hangszín FX-t is tartalmaz a DJM-sorozat keverőiből - Pitch, Filter, Dub Echo és Noise.


TELJESÍTMÉNY PADOK

Nyomja meg a 16 megvilágított, gumival ellátott Performance Pad-ot, hogy érintéssel előidézze a Hot Cues, a Pad FX, a Beat Jump, a Sampler, a Billentyűzet mód, a Beat Loop és a Key Shift funkciót.

További adatok / Pioneer DJ DDJ-1000

Márka Pioneer DJ
DJ eszköz típus DJ kontroller
Csatornák 4
Szoftver kompatibilitás rekordbox
Tartozék a csomagban 240V adapter, szoftver, tápkábel, USB kábel

A termék aktuális áráról kérjük e-mailben vagy telefonon érdeklődjön.


Ár: 611.900 Ft


Kezdőlap | Hírek | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat Sándor és Nagy Kft. - Minden Jog fenntartva! - design & code by