Telefonszám
42/502-148
Sándor és Nagy Kft.
DiscoCenter, rendezvénytechnika
4400 Nyíregyháza, Váci MIhály u. 41.
    Ma Júlia, Rita napja van. Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat
Fórum
Feliratkozás hírlevélre

 
 
Gyorskeresés
Regisztráció Elfelejtett jelszó


TERMÉKKATALÓGUS » Hangfalak » Hangtechnika » Aktív hangfalak

  Pioneer DJ VM-80

Kiváló minőségű alkatrészek

Minden VM sorozatú hangszóró tartalmaz egy D osztályú erősítőt 96 kHz mintavételi DSP-vel a széles sávszélességű audio reprodukció lehetővé tételéhez. Nagyon hatékony teljesítménye alacsony torzításokat és nagy energiájú hangot eredményez. A 4 mm vastag, merev alumínium első terelőlemez tovább elnyomja a rezonanciát és a rezgéseket, így az eredeti forrás számára hiteles hangot nyújt.

Aramid szálas mélynyomó kúpok és Vortex Bass Accelerator

Az aramid szálas mélysugárzó kúpok kiemelkedő ütést biztosítanak, amelyet érezni fog a mély- és az alacsony-közepes frekvenciákban. Ezek az újonnan kifejlesztett kúpok 30 százalékkal könnyebbek, mint a hagyományos papírral bélelt Aramid kúpok, így mélyebb hangzással erősebbek.
A Vortex Bass Accelerator biztosítja, hogy a mély hangminőség feszes és mentes legyen a nem kívánt rezgéstől, mivel a mélyreflex portban lévő bordák azt jelentik, hogy a hang szabadon áramlik a hangszóróból, hogy tiszta hangot nyújtson.

Állandó irányíthatósági kürt

A közepes és magas frekvenciájú hangokat az állandó irányítókürtnek köszönhetően energiával szállítják, amely szintén széles, egységes hallgatási teret hoz létre. A kürt és a mélysugárzó szélét speciálisan úgy alakították ki, hogy a lapos lejátszási frekvencia könnyen áthaladjon a magassugárzóra, ami természetes hangot eredményez.

Könnyen beállíthatja a hangot a szobájának megfelelően

DSP vezérlés

Minden VM sorozatú hangsugárzó sík hangzással rendelkezik, hogy a zene természetes hangját hallhassa. Minden hangszóró tartalmazza a DSP beállításokat, hogy segítsen a kimenet csípésében, és megtalálja a tökéletes hangot annak a helyiségnek, amelyben dolgozik. A hátsó panelen 2 gomb található: alacsony EQ és magas EQ. Anélkül, hogy meg kellene nézni, rákattinthat a gombokra 4 különböző pozícióba, így 16 lehetséges EQ beállítás áll rendelkezésre, amelyeket egyszerűen be lehet kapcsolni. Válassza ki azt, amelyik a legjobban hangzik DJ-k készítéséhez, vagy otthoni vagy stúdiós zenei előállításhoz, a helyiség alakjától, méretétől és felépítésétől függően.

Növelje a megjelenés és hangzás beállításait

Friss, professzionális design

A hatszögletű alumínium első terelő vadonatúj kialakítása friss megjelenést, valamint javított hangminőséget és tartósságot hoz. Csökkenti a nem kívánt rezgéseket az alacsonyabb torzítás érdekében, míg a magassugárzó védőburkolata csökkenti a nagyfrekvenciás membrán károsodásának kockázatát. Az alumíniummal kezelt, szálcsiszolt textúra professzionális megjelenést kölcsönöz a hangszóróknak, így otthonosan néznek ki a Pioneer DJ felszerelés mellett.

További adatok / Pioneer DJ VM-80

Márka Pioneer DJ
Folyamatos, zenei teljesítmény 30W
Hangsugárzó típus aktív
Teljesítmény 90W
Csatlakozás RCA - cinch
Szín fekete
Speciális funkciók RCA be / ki
Hangszóró méret 8"

Ár: 119.900 Ft


Kezdőlap | Hírek | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat Sándor és Nagy Kft. - Minden Jog fenntartva! - design & code by