Telefonszám
42/502-148
Sándor és Nagy Kft.
DiscoCenter, rendezvénytechnika
4400 Nyíregyháza, Váci MIhály u. 41.
    Ma Apollónia napja van. Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat
Fórum
Feliratkozás hírlevélre

 
 
Gyorskeresés
Regisztráció Elfelejtett jelszó


TERMÉKKATALÓGUS » Rack, fight case » Egyéb termékek » Kombi Rack

DJ Rack

A DJ RACK-ek egyedi szolgáltatása, hogy az ajtókba épített lábak, és a rack oldalára szerelt speciális rögzítők segítségével a rack pillanatok alatt kényelmes munkaasztallá alakítható. A mozgatást 4 süllyesztett acélfül és 4 darab külön fenéklapra szerelt kerék segíti, amelyek közül kettő fékezhető. Ideális megoldás a nehéz készülékek számára is. Az RO-CR16UDJ-R típusjelű változatnál a készülékek beépítésére 16U, a keverő számára 180 mm. magas külön tér áll rendelkezésre, 500 mm-es mélyéggel. Az RO-R16UDJ-R típusjelű változat a keverő számára kialakított külön térrel nem rendelkezik, csak maximum 16U mennyiségű készülék biztonságos szállítását és tárolását kínálja.

Termékek tallózása


C Sorozat

Az RO-C..U sorozat tagjai 4U-12U magasságig, 400 és 500 mm. mélységgel és mindig kerekek nélkül készülnek. Mozgatást 2-4 süllyesztett acélfül segíti. A kiválasztásnál nagyon fontos figyelembe venni, hogy a keverő vastagsága is a hasznos magasságot foglalja.

Termékek tallózása


CR Sorozat

Az RO-CR..U sorozat tagjai 12U-20U magasságig, 500 mm. mélységgel és mindig kerékkel készülnek. A keverő beépítéséhez külön tér áll rendelkezésre. Mozgatást 4 süllyesztett acélfül és 4 darab külön fenéklapra szerelt kerék segíti, amelyek közül kettő fékezhető. Ideális megoldás a nehéz készülékek számára is.

Termékek tallózásaKezdőlap | Hírek | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat Sándor és Nagy Kft. - Minden Jog fenntartva! - design & code by