Telefonszám
42/502-148
Sándor és Nagy Kft.
DiscoCenter, rendezvénytechnika
4400 Nyíregyháza, Váci MIhály u. 41.
    Ma Apollónia napja van. Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat
Fórum
Feliratkozás hírlevélre

 
 
Gyorskeresés
Regisztráció Elfelejtett jelszó


TERMÉKKATALÓGUS » Rack, fight case » Egyéb termékek » Stúdió Rack

Szekrény

Az RO-P..U típusjelű RACK SZEKRÉNY sorozat 7-féle méretben rendelhető. Az erős acéllemezből készült, porszórással szürke-bejge színűre festett szekrények, elöl-hátul dupla racksínnel, és a burkoló lapokon szellőző kopoltyúval rendelkeznek. A plexi ajtó, a leemelhető hát- és oldalfalak, a tetőbe építhető ventillátor egység és az oldaltámaszok együttese, a készülékeknek kényelmes kezelhetőséget és maximális védelmet biztosít. A szekrény alapvetően erős acél lábakon áll, de a mozgatás, a szerviz megkönnyítésére 4 darab 60 mm. átmérőjű kerékkel is rendelkezik. Az alapcsomag tartalmazza a ventillátor egységet, 1-2 db. rack polcot, néhány garnitúra csavarkészletet, oldalsó támaszt illetve a 4-4 darab acél lábat és kereket.

Termékek tallózása


Keret

19"-os fém rack keret porszórással feketére festve. 4 darab, 50 mm átmérőjű bútorkerék. Néhány garnitúra készüléktámasz illetve rack anya, csavar és alátét.

Termékek tallózásaKezdőlap | Hírek | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat Sándor és Nagy Kft. - Minden Jog fenntartva! - design & code by