Telefonszám
42/502-148
Sándor és Nagy Kft.
DiscoCenter, rendezvénytechnika
4400 Nyíregyháza, Váci MIhály u. 41.
    Ma Valter napja van. Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat
Fórum
Feliratkozás hírlevélre

 
 
Gyorskeresés
Regisztráció Elfelejtett jelszó


TERMÉKKATALÓGUS » Egyéb termékek » Rack, fight case

Alap rack

R Sorozat RE Sorozat Light Sorozat

A sorozat minden tagja dupla falú alumínium profilokból és fekete színű műanyag bevonattal ellátott rétegelt falemezből készül. Az ajtókat lakatolható pillangózárak rögzítik, a mozgatást süllyesztett acélfülek segítik. Elöl-hátul dupla racksínek biztosítják a készülékek stabil, biztonságos rögzítését.A készülékek rackbe építéséhez szükséges csavarkészletből néhány garnitúra, mindig része az alapcsomagnak.

Termékek tallózása


Kombi Rack

DJ Rack C Sorozat CR Sorozat

A KOMBI rackeknek az elő- és hátlapjuk mellett a tetejük is levehető, hogy a test felső részébe keverőt lehessen rögzíteni. A keverő számára kialakított több fokozatban dönthető keretnek köszönhetően, a keverő nagyon kényelmesen kezelhető. A sorozat minden tagja dupla falú alumínium profilokból és 9 mm vastag, fekete színű műanyag bevonattal ellátott rétegelt falemezből készül. Mindegyik típus erős, strapabíró, nagy teherbírású, a mindennapi munkára tervezett. Az ajtókat szállítás, tárolás közben lakatolható pillangózárak rögzítik, amelyek még az illetéktelenek érdeklődésével szemben is megfelelő biztonságot jelentenek a szállított alkatrészek, eszközök számára. A mozgatást süllyesztett acélfülek és a nagyobbak esetében kerekek segítik. A készülékek stabil, biztonságos rögzítését elöl-hátul dupla racksínek biztosítják. A csavarkészletből néhány garnitúra mindegyik alapcsomagnak része.

Termékek tallózása


Készülék Rack láda

Mikrofon CD - Lemezjátszó Keverő

A KÉSZÜLÉK LÁDA kategóriába tartozó termékek a mikrofonos táskától, a CD-s táskán át a lámpa konténerig, nagy változatosságot mutatnak. Közös jellemzőjük a dupla falú alumínium profilokból készülő váz, illetve a műanyag bevonattal ellátott rétegelt falemezből kialakított test. Mindegyik típus erős, strapabíró, az elképzelt funkcióhoz tökéletesen illeszkedő. Nyíló részeiket, a mérettől függően kulccsal zárható békazárak vagy lakatolható pillangózárak rögzítik. A szállítást, szintén a mérettől függően kényelmes bőröndfülek, erős acélfülek és a legnagyobbak esetében kerekek segítik. A szállítandó eszközökhöz igazodó kemény habbal bélelt belső terük tökéletes védelmet biztosít berendezések számára.

Termékek tallózása


Stúdió Rack

Szekrény Keret

A STÚDIÓ RACK sorozat elemei ideálisak a stúdióban, vezérlőben, irodában fixen telepítendő készülékek elhelyezésére. Az elő- és hátlap nélküli keretek és az ajtóval is rendelkező szekrények mindegyike erős acéllemezből készül, porszórással festett, elöl-hátul kalitkás racksínnel szerelt. A széles választékában, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megoldást.

Termékek tallózása


Rack Elem

Fiók Tálca Doboz

A RACK ELEMEK a 19”-os szabványnak megfelelően kialakított kiegészítők, amelyek használatával sokoldalúbbá, kényelmesebbé alakíthatjuk rackjeinket. A kínálatban szereplő fiókok, fix- és kihúzható tálcák már sok helyen bizonyítottak.

Termékek tallózása


Rezgéscsillapított Rack

Case In Case Sorozat

A REZGÉSCSILLAPÍTOTT RACK-ek dupla falú alumínium profilokból és 9 mm. vastag, fekete színű műanyag bevonattal ellátott rétegelt falemezből készülnek. Nyitható részeiket lakatolható pillangózárak rögzítik, mozgatásukat süllyesztett acélfülek és 4 darab külön fenéklapra szerelt kerekek segítik, amelyek közül kettő fékezhető. A rack rezgéscsillapításáról a külső- és belső test közötti keményhab burkolat, vagy egyéb rezgéselnyelő elem gondoskodik. A belső 19”-os rackben, elöl-hátul dupla racksínek biztosítják a készülékek stabil, biztonságos rögzítését. A készülékek rackbe építéshez szükséges csavarkészletből néhány garnitúra része az alapcsomagnak.

Termékek tallózásaKezdőlap | Hírek | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat Sándor és Nagy Kft. - Minden Jog fenntartva! - design & code by